Packaging Manager

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Kaggalipura, Bengaluru, Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Kaggalipura

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Inventory Management | Skills Needed : Computer

More info about Packaging Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A-Ravirag Industries will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Inventory management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kaggalipura, bengaluru.

8. What are the timings of this job?
Ans. A-Ravirag Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: A-Ravirag Industries

Related jobs

  • Real-Time Data Processing Lead

    Key Skills and Qualifications: To succeed in this role, you'll need experience with SQL, data modeling, warehousing, and building ETL pipelines. You should also have expertise in big data technologies such as Hadoop, Hive, Spark, EMR, and ETL tools l...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Hiring Fresher Data Analyst Trainee - Bengaluru

    Job Summary HR Service Jobs is seeking a motivated and analytical individual to join our team as a Data Analyst Trainee in Bengaluru. This entry-level position is ideal for recent graduates who are eager to kickstart their careers in data analysis an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Data Processing Officer

    • Enter, maintain & organize data in a computer • Handle day to day office activities • Answer phone calls and manage emails Rivigo Mahendra logistics pvt Ltd • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 6 months of ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/28


    Apply Now