Packing Helper

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Titwala, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Hamare Pas Packing Ka Job Hai . Loading Aur Unloading Bhi Hai . Aapko Fix Salary, Pf , Medical, Aur Incentive Bhi Hai . Diwali Bonus Bhi Milega . Aapko Aane Jane Ke Liye Bus Facility Bhi Hai . Same Day Joining Hogi .

More info about this Packing Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 42, Akshardham Apartment Sector 1+, Dwarka,New Delhi Delhi -421605.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kv Human Resources Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 3 shift hai


Company Name: Kv Human Resources Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Deputy Manager Human Resources

    Responsibilities 1. Manpower planning & Budgeting · Resource Identification · Manpower requisition · Recruitment & Selection process · Coordination with vendor partners or external agencies · Manages the talent acquisition process, which may ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive|Sr|HR Executive

    Company Introduction Our mission… Fuel customer growth through meaningful user to user engagement. CometChat builds advanced digital communications infrastructure to help thousands of businesses around the world create customized in-app messaging exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Of Influencer Marketing

    We are looking for a Head of Influencer Marketing who will be a key leader in our marketing team, responsible for developing and executing our influencer marketing strategy. You will play a pivotal role in identifying, engaging, and managing relation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now