Packing Helper
- Category: Remote Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Packing Picking Vacancy For Men Free Of Cost Joblocation - Marin Line Company Name - Blinkit Time - (Morning 6 To 3/ Afternoon 3 To 12 / Night + To 6 )Job Profile - Glossary Saman Packing Picking Loading Unloading Krna Hai Age Limit - 18 To 35 Sallary -13800 In-Hand +Pf+Ecs.
More info about this Packing Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. blinkit will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. blinkit expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. blinkit does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kharghar navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. blinkit expects the candidate to work for the following hours: rotational | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Junior Social Media Marketing Manager Job in Mumbai
About Company: We are a Mumbai-based company and we have been in business since 2020. We are into women's wear and home decor products. We sell mainly online and partially offline. About the Internship: Key responsibilities: Manage online presence, s...
-
Choreographer| Events Execution
Event planning, Event Execution, Choreography, Guest handelling More about this Choreographer- Events Execution job Evine Agency Global is aggressively hiring for the job profile of Choreographer- Events Execution at Mumbai in Oshiwara locality. Kind...
-
Opening for Purchase head |Real Estate | | Mumbai
Company Description Hubtown Limited (formerly known as Ackruti City Limited) is one of India's leading real estate development companies with over 30 years of experience in the construction industry. The company has completed over 13 million square f...