Packing Helper

  • Category: Labour/Helper Jobs
  • Location: Sus, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sus

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Packing Goods.

More info about Packing Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Infinite Hunters will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Infinite Hunters expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Infinite Hunters does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bonmanahalli Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Infinite Hunters expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Infinite Hunters

Related jobs

  • Human Resources Executive

    Job Title: HR Executive Location: Viman Nagar, Pune Job Type: Full-time Experience: 1 - 3 years Company Description: THW - The Healthy World is a pioneering brand focused on delivering fresh, organic, and sustainable food products directly from farms...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Counsel

    Position: Lead Counsel - Litigation Reporting Into:Senior Lead Counsel, Distribution Business and Litigation Business/Function: Legal and S&P Location: Mumbai (Work from Office) Purpose/Overview of the role: Reporting to the Senior Lead Counsel, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Human Resources

    Job Title: AVP/VP HR Location: Mumbai Experience: 12+ years Job Summary: We are seeking an experienced AVP/VP of HR with a strong background in technology to lead our HR department. The ideal candidate will have a deep understanding of HR practices a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now