Part Time Delivery Jobs In Zomoto E|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Narsapur, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Hiring For Food Delivery Boys, Earn Up To 30000 To 50000 Per Month. Flexible Timings Any Time Login And Logout, Joining Today Limited Vacancy, If You Are Interested Call Us For More Information. Documents Required: Aadhar Card Pan Card Bank Passbook Bike Mandatory Special Incentives Daily Weekly Monthly Joining Bonus Up To 6000. License | Should Have : Bike

More info about this Part Time Delivery Jobs In Zomoto E... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. zomato expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dwaraka Nagar Visakapatnam.

8. What are the timings of this job?
Ans. zomato expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: zomato

Related jobs

  • Food Delivery |zomato|

    Earn up to 30k per month Flexible working hours: can work as per one’s convenience. Mode of Vehicle: Bike/Scooty / Ecycle (Will assist with renting) SOS service for any kind of emergency Experience 0 - 5 Years Salary 2 Lac 75 Thousand To 3 Lac 25 Tho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Urgent Requirement - Urgent Please Call- 7853044887, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery boy

    vacancy at this areas only ,no qualification ,bike must, attritive salary 18000 up to 25 000, with petrol and incentives also available after 6 month increment , job timing morning 8am to 5pm ,if any query call or sms 888six nine 143 six three

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now