Pathology

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Juchandra, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Medical Laboratory Mein Sample Collect Karna. Customer Se Politely Baat Karna, Camp Handling Weakly 2 Holiday.

More info about this Pathology Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jp Traders will provide a salary in the range of 8000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jp Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jp Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vasai east Madhuban Township
Utsav shopping center opp ankita cable.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jp Traders expects the candidate to work for the following hours: 8 am - 7pm | Monday to Saturday


Company Name: Jp Traders

Related jobs

  • Service Technician

    Roles & Responsibilities • Storage rack installation or any equivalent fitting activity. • Installs and tests products to make sure they work correctly. • Knows how to use the necessary tools and equipment. • Teaches customers how to use their pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Technician| Technical Support

    Apply Senior Technician, Technical Support Dell Technologies Mumbai, Maharashtra Apply 8 hours ago Full–time Senior Technician, Technical Support At Dell Technologies, world-class service doesn't end when a customer purchases our innovative products....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    We Need The Cctv Operator. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dev Marketing will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Andheri, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now