Pathology Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Examining Samples Of Body Tissues,Match Blood, Analysing Report Of Disease Such As Cancer, Diabetes And Aids. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Pathology Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C3 Logistics Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C3 Logistics Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C3 Logistics Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. C3 Logistics Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Surat Gujrat.

8. What are the timings of this job?
Ans. C3 Logistics Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: C3 Logistics Pvt. Ltd

Related jobs

  • Cctv Technician

    Cctv Camera Installation / It Computer Hardware Work. CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. HARSH SYSTEMS PVT. LTD. will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrical Technician

    Technicians needed for Control panel wiring, testing, installation work for Electrical and Automation Panel. Address 230 GIDC Makarpura Vadodara More about this Electrical Technician job Gururaj Engineers is aggressively hiring for the job profile of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pest Control Technician

    We are hiring Technician Regarding Pest control, Larva & Fogging , Mosquito & Rodent Control.Role : TechnicianQualification : 10th, 12th, ITI, DiplomaExperience : FresherJob Location : Shyamal Cross road, Satellite, AhmedabadJob Type: Full-ti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now