Pathology Lab Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Examining Samples Of Body Tissues, Blood,Urine Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Pathology Lab Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trust Medicentre will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trust Medicentre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trust Medicentre does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Trust Medicentre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Galleria market, Gaur City-2 Greater Noida west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Trust Medicentre expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Trust Medicentre

Related jobs

  • Civil Technician

    Apply Civil Technician G GLOBAL WINGZ CAREERS Noida, Uttar Pradesh Apply 7 hours ago Full–time Dear Applicants Greetings from Global Wingz Careers LLP We are looking for applicants willing to work for Dubai Position Available Civil Technician Salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Technician

    Service Engineer Job Responsibilities - • Using various strategies and tools to provide effective solutions to customers' concerns. • Communicating with clients, engineers, and other technicians to ensure that services are delivered effectively. • Pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cad Technician

    WSP India is currently seeking a CAD Technician to join our Highways Department, located at our Bengaluru office. This position will be responsible for the delivery of multidiscipline highway design projects (from rural roads to freeway type faciliti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now