Pcb Assembler | Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Navi Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
The Technician Will Be Required To Make Various Electronic Pcb Assemblies And Integrate The Various Assemblies And Subassemblies To Make A Complete A Functional Unit As Per The Wiring And Interconnection Diagrams And Assembly Drawings.------Recognition Of Various Electronic Components I.E. Resistors,Capacitors, Diodes, Ics Etc. Soldering Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Pcb Assembler / Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Polltech Instruments will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Polltech Instruments expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Polltech Instruments does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Polltech Instruments expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-80, 2nd Floor, TTC industrial Area,Rabale MIDC, Navi Mumbai -400 701.
8. What are the timings of this job?
Ans. Polltech Instruments expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Hydro Test Technician
We Are Hiring For Dubai -An International Company Requires For Their oil & gas Shutdown Project [ 4 TO 8 MONTH . All Candidates Should Have GCC Experience
-
Fire Technician
Short Description 1. Receipt of physical invoices and claim forms from branches 2. Acknowledging the receipt of documents in system 3. Filing of documents on regular basis 4. Banking and other outside work
-
NDT Technician
NDT Technicians with Advanced NDT Experience.