Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Personal driver will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Personal driver expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Personal driver expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Personal driver job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Personal driver expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Personal driver

Related jobs

  • Tempo Driver

    Tempo Chalana Hai Experience Driver Chahiye. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Waaris will provide a salary in the range of 15000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Drivers

    Police verification mandatory 8 hours duty 26 working days

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ola | Uber Driver

    Drive Ola/Uber Car | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Drive Ola/Uber Car. More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Prakash Tours and travels will provide a salary in the range of 150...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now