Personal Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jodhpur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KBG ENGINEERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Umaid heritage.
8. What are the timings of this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to work for the following hours: 7:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Executive | Jodhpur
Build strong business relationships with current and potential clients Grow Services business and customers Implement value addition features to MLC & Service customers Collaborate with branches, functions to grow and support services business Ac...
-
Opening For Delivery Executive In Jodhpur
Earn Upto 30K Per Month + Incentives
-
muje job chahiye housekeeping delivery boy office boy care taker any
muje job chahiye kesi hogi to chalegi