Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Dewas, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Apply on WorkIndia.in
Personal Driver
S
SRS INTERNATIONAL
Dewas, Madhya Pradesh
Apply on WorkIndia.in
10 days ago₹8T–₹10T a monthFull–time
Driving Car + Loading Vehicle, Buying Groceries, Bank Related Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRS INTERNATIONAL will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRS INTERNATIONAL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRS INTERNATIONAL expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SRS INTERNATIONAL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ujjain road, dewas.

8. What are the timings of this job?
Ans. SRS INTERNATIONAL expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SRS INTERNATIONAL Dewas, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Driver|amp| conductor

    URGENT DRIVERS& CONDUCTOR • QUALIFICATION -10TH • EXP- 1YEAR • VALID DRIVING LICENCE • SALARY-170000-250000PA Job Type: Full-time Pay: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Overtime pay • Performance bo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • driver ki job ki jarurat he Indore

    job ki jarurat he arjent he please coll me

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver In Indore

    ? Driving clients to their desired destinations. ? Collect payments ? Keep the vehicle clean ? Knows to use Google navigation ? It is a Full Time Driver job for candidates with 1 - 6+ years Experience.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now