Personal Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Jodhpur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KBG ENGINEERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Umaid heritage.
8. What are the timings of this job?
Ans. KBG ENGINEERS expects the candidate to work for the following hours: 7:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Email Us Your Resume We have many opportunities for you careers@sigmaminerals.com Admin Driver • Jodhpur • 10th • 1 Post 10+ Years Male Luxury Car Driving, Plant Visits & Touring Work
-
Family Car Driver Job in Jodhpur Jodhpur
Personal Car Driver Job Description Personal Driver. Maintaining and cleaning the car daily basis. Should have good driving experience in high-segment cars.Job Type: Full-time salary: INR10,000.00 – INR16,000.00 per month schedule: • Day shift Supple...
-
Driver
with an experience of 0 year(s). Candidate would be responsible for ensuring that vehicles are always ready for use according to owner needs. Candidates looking for Driver jobs near by can apply directly. To apply for Part Time job vacancy candidate ...