Personal Driver

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car Giving Good Service To Sir And Family. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aara enterprises will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aara enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aara enterprises expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aara enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B307 Titanium heights opposite Vodafone house corporate road Prahladnagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aara enterprises expects the candidate to work for the following hours: 07:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Aara enterprises

Related jobs

  • Cath Lab Technician

    We are hiring for Cath Lab Technician Location: - Naranpura Male/Female Any Atleast 1 Year experience Anyone Interested can reach us at ++04808543 Pay: ₹144,000.00 - ₹180,000.00 per year Schedule: - Morning shift Speak with the employer ++1 ++0480854...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lead Technician| Real Estate |amp| Facilities

    Lead Technician, Real Estate & Facilities Job Title: Lead Technician - Real Estate & Facilities Principle Duties and Responsibilities: • Assist the Sr. Manager - Facilities Develops guidelines for space management and conducts overall space p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Help Desk Technician

    Excited to grow your career? We value our talented employees, and whenever possible strive to help one of our associates grow professionally before recruiting new talent to our open positions. If you think the open position you see is right for you, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now