Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hpg Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hpg Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hpg Enterprises expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hpg Enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MIRA ROAD UNIQUE AURUM.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hpg Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 11.30 Am to 11.00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hpg Enterprises

Related jobs

  • family driver job

    Urgent Requirement in QATAR COUNTRY-FAMILY DRIVING JOB IN QATAR -ÂGULF LICENCE REQUIRED - ANY COUNTRY GULF LICENCE REQUIRED-Â GULF LICENCE - SALARY -1400-1500 QATAR RIYAL + FOOD FREE QATAR LICENCE IN QATAR FAMILYÂ Salary package ( SAR: 1800-2000 riya...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Driver

    Job Location - Ulwe, Navi Mumbai, Maharashtra - School Van (3 wheeler) Driving For Picking Up & Dropping Kids - Security Of The School Premises - Other School Related Activities Monday To Saturday 8am To 7pm (11 Hours). All Sundays Holiday, All S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Hiring for 2 Car Driver Jobs in Hinganghat Wardha, Maharashtra, Good Communication, with minimum 1 Year Experience, Required Educational Qualification is : Other Bachelor Degree with Good knowledge in Good Communication etc.,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now