Personal Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. INNVICTIS SOLUTIONS LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. INNVICTIS SOLUTIONS LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. INNVICTIS SOLUTIONS LLP expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. INNVICTIS SOLUTIONS LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SECTOR +3 B, NOIDA.
8. What are the timings of this job?
Ans. INNVICTIS SOLUTIONS LLP expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - +.00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. bansal paints and hardware will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided base...
-
PSO cum Driver
Qualification Knowledge of luxury cars/well-versed with Delhi/NCR routes Vertical Ramagya Group - Head Office Location C-Block , ATS Boquete, Sector 132, Noida
-
Driver | Dadri| UP
An alternative to traditional driving jobs in Dadri. If you’re looking for driver jobs in Dadri, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Dadri offers a ...