Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ghamroj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Doggo paradise will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Doggo paradise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Doggo paradise expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Need driver for car.

8. What are the timings of this job?
Ans. Doggo paradise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to friday


Company Name: Doggo paradise

Related jobs

  • Driver | Gurgaon| HR

    An alternative to traditional driving jobs in Gurgaon. If you’re looking for driver jobs in Gurgaon, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Gurgaon off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 2 - 4 years of experience. More about this Driver job Please go through the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | Gurgaon| HR

    An alternative to traditional driving jobs in Gurgaon. If you’re looking for driver jobs in Gurgaon, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Gurgaon off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now