Personal Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Buildtech constructions will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Buildtech constructions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Buildtech constructions expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Buildtech constructions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1+78/sector-4,gurugram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Buildtech constructions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Buildtech constructions Gurugram, Haryana

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siyaram Food and Beverages will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Karnal, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Opening For Delivery Executive | Pehowa

    We are looking to hire a reliable delivery boy to deliver packages to customers. The delivery boy's responsibilities include verifying the identities of recipients before handing over packages, updating the status of the delivery on the company?s web...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Pehowa, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery boy

    • Willing to do a delivery job with up to 20Kg bag traveling 40-50 Km a day • Person with local geographical knowledge • Person with no criminal background • Presentable candidates to deliver a good customer experience • Literate enough to read and c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now