Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Stone Grid will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Stone Grid expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Stone Grid expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Stone Grid expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ambition tower, C-scheme.

8. What are the timings of this job?
Ans. Stone Grid expects the candidate to work for the following hours: 07.00 am - 7.00pm | Monday to Saturday


Company Name: Stone Grid Rajasthan

Related jobs

  • driver job

    23T–₹26T a month Full–time good job and perfect job please

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    ₹18T–₹21T a month Full–time • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 0 - 1 years of experience of experience. More...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver|

    • Drive a personal car • Familiar with fully automatic car Job Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: INR10,000.00 - INR15,000.00 per monthSchedule: • Morning shift Education: • Higher Secondary(12th Pass) (Preferred) Experience: • Technical su...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now