Personal Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Taleigao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gaurish(Personal) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gaurish(Personal) expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Gaurish(Personal) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Panaji, Goa-403001,.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gaurish(Personal) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaurish(Personal) will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exac...
-
Car Washer
Responsible For Washing And Cleaning Vehicles. Apart From Salary You Will Get Travelling Allowance. Car Servicing, Washing More info about this Car Washer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Goa Bike's Car's Rental will provide a...
-
Driver
Full Job Description Responsibilities include: must have Hindi, English or Konkani speaking with driving badge Job Type: Regular / Permanent Salary: ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift Ability to commute/relocate: South Goa, Goa: Reliably commut...