Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ghamroj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ginger food company will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ginger food company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ginger food company expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ginger food company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: J51, Emaar Emerald Hills, Sector 65.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ginger food company expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ginger food company Ghamroj, Haryana

Related jobs

  • Driver for ATM

    We required 10+ drivers at office no 30+ dlf phase 1 qutab plaza gurugram haryana 122002. Mahindra Bolero - Fabricated ATM Cash Van Full Time Permanent on Company Payroll Job PF + ESIC + Bonus + Overtime Facilities. Preferred to near location of Guru...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Forklift Driver

    Full Job Description Unload materials and merchandise from incoming vehicles and stack them to assigned places Locate and move stock of products to pallets or crates for storage or shipment Identify damages and report shortages or quality deficiencie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver for ATM

    Full Job Description We required 10+ drivers at office no 30+ dlf phase 1 qutab plaza gurugram haryana 122002. Mahindra Bolero - Fabricated ATM Cash Van Full Time Permanent on Company Payroll Job PF + ESIC + Bonus + Overtime Facilities. Preferred to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now