Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thoraipakkam, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Company'S Car, Expat Driver, Japanese Expat Driver, Good English, Knowledge For Japanese Store & Restaurants. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AKDR TOWERS, CHENNAI.

8. What are the timings of this job?
Ans. Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Solutions Complete Souricng Hul Pvt Ltd Thoraipakkam, Tamil Nadu

Related jobs

  • Driver|Limousine|Van

    ジョブ番号 231006+6 求人カテゴリ Rooms & Guest Services Operations 場所 Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India 地図で表示 スケジュール Full-Time 遠隔地ですか? N 配置転換ですか? N 職位の種類 Non-Management マリオット・インターナショナルでは雇用機会均等の実現に向けて、多種多様な人材の雇...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Madurai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver|Limousine|Van

    채용 번호 231006+6 작업 카테고리 Rooms & Guest Services Operations 위치 Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India 지도에서 보기 스케줄 Full-Time 원격 위치입니까? N 근무지 변경? N 직책 유형 Non-Management 메리어트는 기회 균등 고용주입니다. 저희는 다양한 직원을 고용하고 포괄...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver|Limousine|Van

    Job Category Rooms & Guest Services Operations Location Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Madurai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now