Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. omcardrivers will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. omcardrivers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. omcardrivers expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 12 hours shift.

8. What are the timings of this job?
Ans. omcardrivers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: omcardrivers Noida, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Heavy Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Driver Hub will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Lucknow, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Driver for Noida Sector 62

    Designation: - Driver Industry: -IT Software Salary Range-2.4 LPA Negotiable Experience-As per the Exp Education-Any Job Description- • Arrive at destinations on schedule • Fulfill administrative needs, like office pickups • Use navigation applicatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Noida, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Hiring for 1 Driver Job in Modinagar, with minimum 2 Years Experience,Required Educational Qualification is : Higher Secondary with Good knowledge in safe driving etc.,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now