Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Nala Sopara, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Construction will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Construction expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Construction expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Om Sai Construction expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Radha Nagar Tulinj Road Nallasopra East.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Construction expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Om Sai Construction Nala Sopara, Maharashtra

Related jobs

  • Car Driver

    UploadedByShraddha =============================================== Responsibilities: Experience of Car Driving Minimum 4 to 5 Years • Daily Cleaning Cars & Bikes • Regular Health Check up of Cars & Bikes • Check Car Insurance & PUC expiry...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Oxygen Cylinder Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Vehicle Driver J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • private Driver

    Merging into traffic. Identifying road signs and exits. Navigating toll booths. Passing and being overtaken. Maintaining proper speed. Being courteous to others. Keeping a safe following distance.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now