Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Agra, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owners Car In Mordabad, We Will Provide A Place To Stay And Food. You Should Be Decent And Well Mannered. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Supertec will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Supertec expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Supertec expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Supertec expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near holiday agency moradabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Supertec expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Supertec

Related jobs

  • Car driver

    Drive Owners Car In Mordabad, We Will Provide A Place To Stay And Food. You Should Be Decent And Well Mannered. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Agra, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Type : Truck More info about this Driving Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Harsh transport service will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    3 hours ago ₹10T–₹12T a month Full–time Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now