Personal Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ruby will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ruby expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ruby expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ruby expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rasulgadh Bhubaneswar ,, near venues gym.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ruby expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Ruby

Related jobs

  • Marketing |amp| Delivery Executive

    Product Marketing & Product Delivery. More info about this Marketing & Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Jatani who can work part-time or full-time to manager client need nearby Jatani areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Driver...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Jatni, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Pattamundai who can work part-time or full-time to manager client need nearby Pattamundai areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Pattamundai, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now