Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 100ft road, shyam colony ,blb | 5 minutes from Ballabhgarh - Faridabad station by Share Auto.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dharti Decor Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Cab Driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. United express will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided base...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • personal driver

    Hii my name is Jitender Yadav I need private or personal driver job in gurugram, Haryana

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 6+ years Experience of experience. More about this Auto Driver...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now