Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swatanter Sinha will provide a salary in the range of 6000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swatanter Sinha expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swatanter Sinha expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goa, Margao NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swatanter Sinha expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Swatanter Sinha

Related jobs

  • Driver cum office assistant Goa

    Driver cum Office assistant. Experience in driving four wheeler (car) and handling Backoffice work. Must possess four wheeler driving licence. Computer Savvy. Knowledge in Microsoft is preferable. Good communication skill.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Cum Helper

    Urgent RequirementDriver cum Helper to work for a company / personalApplicant must be strictly from GoaLocation - Panaji GoaJob Type: Full-timeSalary - 8000/- to 10000/-Timing - 0+:15 am to 06:45pmContact number - +4030611++Job Type: Full-timeSalary:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Responsibilities include: • Pickup and Drop of Customers vehicles safely and on time • Know how to use Google Maps to find a location • Talk to customers in a polite manner • Should have a two-wheeler and a valid 4 Wheeler Driving License • Local Can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now