Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kanpur, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: company baug kanpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Astro Tel Pvt Ltd

Related jobs

  • job for driver

    FIND YOUR DREAM JOB

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • job for cab driver

    best job in your city

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Trainee Bus Driver |Livingston|

    Would you like to earn £14.85p/h rising to £15.55p/h from April 2024 as a qualified Bus Driver with Lothian Country Buses? Learn while you earn as a Trainee Bus Driver in our dedicated training school. You will be on the road in just four weeks! As a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now