Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: shilaj, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saumya Infraspace will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-1208,Swati Clover, Nr Shilaj Cross Road, Shilaj , Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to saturday


Company Name: Saumya Infraspace

Related jobs

  • Driver

    • Drive As Per Given Route • Responsible For Customer Safety • Cleaning And Maintenance Of Vehicle • Planning Routes According To Reliability. • Navigation. • Customer service. • Basic maintenance knowledge. • Physical fitness and strength. • Efficie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fleet Operation Executive |Driver Operation|

    Manage 50+ city bus operation on daily basis. Manage 65+ Driver operation, On time Vehicle on-road. Must having control over drive absenteeism & In - Tolerance activity. Must ensure operation must run smoothly with 100% bus on road. Salary: ₹17,0...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | CAR Driver | Ashram Road

    CAR Driver Job Vacancy in Ahmedabad Position Name – CAR Driver Location – Ashram Road, Ahmedabad Company Info – Manufacturing Total Openings – 1 Male Qualification – SSC Pass Salary – up to 20k – Depends on Exp Experience – Min 3 to 5 years of as CAR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now