Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Spraying Chemicals And Powder, Ensure Safety Of Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lakshya pest control service will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lakshya pest control service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lakshya pest control service expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Lakshya pest control service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/18 j. P nagar naka madar ajmer.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lakshya pest control service expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Lakshya pest control service

Related jobs

  • Technician For Home Appliances

    Should know PCB repair, Mixer grinder, iron, Induction, Fans, etc. home appliances Daily update, order and maintain the minimum level inventory of required spares. Ensure sending back the replaced spares to HO periodically on time. More about this Te...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Blood Bank Technician

    Company description we require blood bank technician and supervisor for our blood bank Job description require blood bank technician and supervisor for our blood bank..for the post of supervisor salary will be more Salary: ₹12,000.00 - ₹20,000.00 per...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical support executive

    2 दिन पहले₹4.08 लाख प्रति माहफ़ुल-टाइम We are looking for technical support with executive excellent interpersonal skills for the technical support position. Technical support executive troubleshoot technical issues, provide timely customer feedback, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now