Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ghaziabad, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pest Safe Initial Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pest Safe Initial Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pest Safe Initial Private Limited expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pest Safe Initial Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF 18, 2nd Floor, Astoria Boulevard, RDC, Raj Nagar, Ghaziabad, Uttar Pradesh 201002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pest Safe Initial Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pest Safe Initial Private Limited Ghaziabad, Uttar Pradesh

Related jobs

  • JIPMER Group B |amp| C Nursing Officer| X Ray| Lab|

    Jawaharlal Institute Of Postgraduate Medical Education & Research (JIPMER) Has Issued Nursing Officer, X Ray Technician, Lab Technician Recruitment 2024. Those Candidates Are Enrolled with Vacancy

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • JIPMER Group B |amp| C Nursing Officer| X Ray| Lab|

    Jawaharlal Institute Of Postgraduate Medical Education & Research (JIPMER) Has Issued Nursing Officer, X Ray Technician, Lab Technician Recruitment

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    • Resolve system malfunctions, and provide technical information • Installation, configuration • Provide technical help • It is a Full Time Technician job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. More about this Maintenance...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now