Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Spraying Chemicals And Powder, Ensure Safety Of Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pestcontrolwale will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pestcontrolwale

Related jobs

  • Emergency Medical Technician

    Key responsibilities include: 1) Organising appointments and meetings with community- and hospital-based healthcare staff. 2) Identifying and establishing new business negotiating contracts. 3) Demonstrating or presenting products to healthcare staff...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Civil Technicians

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Store Maintenance, Masonary, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Carpenter, Electrician, Welder | Pest Control More info about this Civil Technici...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Planned Maintenance Technician

    Permanent full time FIFO only 1 hour from Perth • 13.5% Super and more excellent benefits • Day Shift Only 8:6 Roster Minara Resources has an opportunity for a skilled Fixed Plant Mechanical Fitter to join our team located at our Murrin Murrin Operat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now