Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Spraying Chemicals And Powder, Ensure Safety Of Clients. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pestcontrolwale will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pestcontrolwale expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Pestcontrolwale

Related jobs

  • Field Technician

    From 1 to 6 year(s) of experience ₹ 1-6 Lacs P.A. Jamnagar,Gujarat, Bangalore/Bengaluru, Delhi / NCR Job Description Roles and Responsibilities 1.Should be good knowledge of laptop and MS office. 2.Should be able to communicate with the customer and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Turner|Fitter

    Responsible For Operating Machines To Prepare Metals, Drilling, Shaping And Grinding Tools. More info about this Turner/Fitter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gokul engineering works will provide a salary in the range of 1000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Must have experience of AC Buses.Should have knowledge of Spheros / Valeo Motherson AC unit.Job Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: INR18,000.00 - INR23,000.00 per monthSchedule: • Morning shift Ability to commute/relocate: • Ahmedabad - 380...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now