Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Pest Control Technician Field Work. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. World king Pest control will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. World king Pest control expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. World king Pest control expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Newtown, Action area 1 , near Coal Bhawan shivalaya apartment , frontside PNB Bank mohis button Bridge.

8. What are the timings of this job?
Ans. World king Pest control expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: World king Pest control Kolkata

Related jobs

  • Mobile Technician

    Post- Mobile Technician Gender- Male Job location- Berhampore Age- 25 to 34 years Qualification- Minimum HS, Should have done done diploma or certificate course on mobile repairing Experience- Minimum 1 year as mobile technician in reputed organizati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mtd | Technician |Ez|

    Sarat Bose Road, Kolkata, West Bengal, India • Org Structure CSD EZ-SR & Revenue Handling Job posted on Dec 14, 2024 Employee Type Staff Experience range 2 years 6 years Purpose of the Role: • Org Structure CSD EZ-SR & Revenue Handling Job po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician Freshers

    Career Flow Consultant is hiring Lab Technicians for Sealdah, New Town, Kolkata location for several Hospitals and Labs. • Applicant must have a Lab Technician course certificate. • Male and Female both are evaluated equally. • Freshers are welcome. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now