Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Apply
Pest Control Technician
M
Mahi Pest Control Service
Thane, Maharashtra
Apply
1+ hours ago
₹8T–₹15T a month
Full–time
Wanted Experienced Pest Control Operator, With 2 Wheeler And Driving Licence Must. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahi Pest Control Service will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 02, MURGAN BLDG Jain Mandir Road Chitalsar, Manpada, Thane, Maharashtra 400601.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mahi Pest Control Service

Related jobs

  • Electrician

    Go To Customer Places And Install/Repair A Tradesperson Specializing In Electrical Wiring Of Buildings, Transmission Lines, Stationary Machines, And Related Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician More info about t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrician

    Go To Customer Places And Install/Repair A Tradesperson Specializing In Electrical Wiring Of Buildings, Transmission Lines, Stationary Machines, And Related Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician More info about t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IBA Senior Technician

    Job Description Job Summary :  End to end back office service for Insurance Broking Accounts (IBA) Years Of Experience Needed  Min 3-5+ years of experience in insurance, accounting, or another financial services sector Responsibilities  Perform cr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now