Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Hanumangarh, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Wanted Experienced Pest Control Operator, With 2 Wheeler And Driving Licence Must. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahi Pest Control Service will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 02, MURGAN BLDG Jain Mandir Road Chitalsar, Manpada, Thane, Maharashtra 400601.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahi Pest Control Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mahi Pest Control Service

Related jobs

  • Production Technician

    Interpret And Study Mechanical And Electrical Drawings.Basic Knowledge Of Electrical Wiring.Basic Knowledge Of Computers. Fitter More info about this Production Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Precibalance Dynamic ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Application Support Technician

    About us Indicia Worldwide is an insight and technology-led communications agency with global production expertise. Why we exist: we create new value At Indicia Worldwide, our philosophy is one of ‘creating new value’. We create new value at every st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    Note - Bike is Mandatory for this position. Location- Baner, Pune Prefer- Immediate Joiner Responsibilities- · Conduct site surveys to assess the requirements and design appropriate CCTV, access control, and biometric system solutions. · Prepare comp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now