Pest Control Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Pest Control Technician Carry Out Pest Control Jobs At Customer Sites. Pest Control

More info about this Pest Control Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. pestofix.com will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. pestofix.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. pestofix.com expects the candidate to have the following skills: Pest control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Govind Puri Kalkaji.

8. What are the timings of this job?
Ans. pestofix.com expects the candidate to work for the following hours: + AM - 6PM | Monday to Saturday


Company Name: pestofix.com

Related jobs

  • IT Systems Technician

    As an IT Systems Technician at M Moser Associates, you will play a crucial role in supporting and enhancing our IT infrastructure to facilitate the creative and technical work of our interior design teams. You will be responsible for maintaining, tro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrical Technician

    RequiER a DIPLOMA HOLDER IN MECHANICAL OR ELECTRICAL FIELD. FOR PRODUCTION ASSEMBLY LINE AND QUALITY CONTROL' SEND YOUR RESUME More about this Electrical Technician job M/S Raj Industries is aggressively hiring for the job profile of Electrical Techn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electrical Technician

    We are looking for a well-skilled Electrical/Electronics Technician with 1 Year of experience to help in manufacturing of Electrical Instruments. Job Profile: Involved in Wiring, Repair, maintenance, installation activities of the Electrical Instrume...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now