Phlebotomist

  • Category: Lab Technician / Pharmacist Jobs
  • Location: Pimpri Chinchwad, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Pimpri Chinchwad

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Collecting Blood Samples In Lab Or Field. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Phlebotomist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DR LAL PATHLABS will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DR LAL PATHLABS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DR LAL PATHLABS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. DR LAL PATHLABS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: SHOP NO 108 D, BUNTY GROUPS, Sai Puja Baugh, MAYUR SAMRUDDHI, above YOGESH CREATION, Akurdi Gaothan, Dattawadi, Akurdi, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 4411044.

8. What are the timings of this job?
Ans. DR LAL PATHLABS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: DR LAL PATHLABS

Related jobs

  • Pharmacist

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inventory Executive

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Blood Collection Job

    Salary Range : Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skills necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now