Photocopy Machine Operator

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Maintaining Day To Day Work Of A Print & Copy Shop, Using Computer For Printouts And Emails, Operating Photocopy Machine And Other Printing Machinery

More info about this Photocopy Machine Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Papilon Printing Press will provide a salary in the range of 6000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Papilon Printing Press expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Papilon Printing Press does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Saurav Ganguly Avenue, Kalipark, P.O. Rajarhat Gopalpur, Kolkata - 700136, Opposite Rajarhat Gopalpur Post Office, Near Bablatala Crossing.

8. What are the timings of this job?
Ans. Papilon Printing Press expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Papilon Printing Press

Related jobs

  • Mobile App Development Internship In Kolkata At Etechnie

    Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on mobile app development using Android studio 2. Work on xml layout 3. Bind rest API Candidate Profile • are Available For Full Time (in-office) Internship • have Relevant Skills And Int...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Sales Executive |Inbound Tech Sales|

    Huge vacancy night shift in inbound Tech process. Candidate must be experienced in outbound tech process for more than 1 yr and must know how to close their calls. Fixed salary in salary account on 1st of every month+ huge incentives Leaves: Rotation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Power BI Architect

    Job Title : Power BI Architect Location : PAN India Experience : 12 - 15 Years Skills : PowerBI, Data Analysis, Dashboard Set Up Job Description Roles & Responsibilities : • Expert engineering and decision-making skills on MS Power BI Cloud (Pro ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now