Photoshop Specialist

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Suggesting And Designing Layouts, Images, Logos. Assisting And Training Jr. Graphic Designers. Skills Needed : Corel Draw

More info about this Photoshop Specialist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zapvi.In will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zapvi.In expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zapvi.In expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 23-24,4th floor,Giriwar park , Saniya Hemad,Surat.

8. What are the timings of this job?
Ans. Zapvi.In expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Zapvi.In

Related jobs

  • Personal Assistant

    Maintain front office reception area. • Welcome incoming customers. • Answer phone calls and Emails. • It is a Full Time Receptionist job for candidates with 1 - 2 years of experience of experience. More about this Personal Assistant job Please go th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Secretary

    Responsible For Handling Calls, Organising Meetings, Communicating And Managing Day To Day Operations.With Traweling ....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Sales Officer

    Maintain customer records, carry sales visits and acquire new customers • Give a brief about the product, features and benefits to the customers • Build and maintain relationships with customers • Achieve or exceed sales targets Outbound Sales Sourci...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now