Php Developer

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Develop Php Software / Websites Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : PHP | Full Stack, SQL, Front End

More info about this Php Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Crypticscubes Technologies will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to have the following skills: Front end, Full stack, Php, Sql.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101, 1st floor, shri amer heights, Ajmer Rd, near hotel Sanskar, Parswanath Colony, Nirman Nagar, DCM, Jaipur, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Crypticscubes Technologies

Related jobs

  • GSA | Food |amp| Beverage Service

    Job Number 23083+48 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Fairfield by Marriott Jaipur, Sawai Jai Singh Highway, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager| PMO

    Position Title Manager - PMO Position Summary The role will be a part of the Project Monitoring team with the primary responsibility of ensuring project success by supporting PMO Leader and Project Manager across all stages of capital projects which ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Acquisition Manager|RL SALES|Sales

    Job Role: • Enhancement of Deposit pool from Customers • Establishing standards and delivery of service • Sale of non-deposit products. Cross selling targets progressively • Sale of MF and Insurance products • Fee Income • Branch Administration • Reg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now