Php Developer

  • Category: Software Developer Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Develop Php Software / Websites Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : PHP | Full Stack, SQL, Front End

More info about this Php Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Crypticscubes Technologies will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to have the following skills: Front end, Full stack, Php, Sql.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101, 1st floor, shri amer heights, Ajmer Rd, near hotel Sanskar, Parswanath Colony, Nirman Nagar, DCM, Jaipur, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Crypticscubes Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Crypticscubes Technologies

Related jobs

  • Senior Software Engineer | Pali

    Do you want to work on a product that touches and transforms the lives of billions of people across the globe? Do you want to work on the next set of innovations to transform it further and revolutionize it? Our CEO Satya?s mission is for Microsoft t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Software Engineer | Pali

    Do you want to work on a product that touches and transforms the lives of billions of people across the globe? Do you want to work on the next set of innovations to transform it further and revolutionize it? Our CEO Satya?s mission is for Microsoft t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Engineer | C|C| System Programming

    We Believe in Better! We are a global information technology company that builds high-performance, security-centric solutions that can help change the world. Enhancing people's lives through secure, reliable advanced technology is our vision. At Unis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now