Physiotherapist

  • Category: Mechanic Jobs
  • Location: Shastri Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. +000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Shastri Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Take Down Patient Case History, Diagnose Illness, Suggest Treatment, Write Prescriptions Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Physiotherapist

More info about Physiotherapist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bone & Brain Physiotherapy Clinic will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bone & Brain Physiotherapy Clinic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bone & Brain Physiotherapy Clinic expects the candidate to have the following skills: Physiotherapist.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bone & Brain Physiotherapy Clinic expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hospital, A-13/A, opp. Kanwatia Circle, Ram Nagar, Shastri Nagar, Jaipur, Rajasthan 302016.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bone & Brain Physiotherapy Clinic expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Bone & Brain Physiotherapy Clinic

Related jobs

  • Agriculture machine Technician

    Full time Job location all over India

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Engineer | New Product Development

    Position: Engineer - New Product Development Experience: 3 to 4 years Education: B.Tech in Mechanical Engineering About Us: RS Infra Transmission Limited is a leading manufacturer of hot structural steel used in power transmission towers, specializin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tools |amp| Process Design Engineer

    Job Description: Location - Jaipur Experience - 3-6 Yrs Qualification - B. Tech (Mechanical) Roles & Responsibilities: • Bearing Design • DFMEA, QFD, GD&T, New Product Development, APQP, Root Cause Analysis • Tooling design and Process design...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now