Picker / Packer
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Prahlad Nagar, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 29K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Prahlad Nagar
Working Hours :
Shift will Rottesal | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Online Product Listings, Inventory, And Order Fulfillment. Coordinate With Teams To Optimize Website Performance And Customer Experience. Monitor Sales Metrics And Address Operational Challenges.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prahalad Nagar Makrba.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ancy HR solutions pvt ltd. expects the candidate to work for the following hours: Shift will Rottesal | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad
Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...
-
PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK
Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...
-
HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW
Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...