Picker / Packer

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Gota, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Gota

Working Hours :
Rotational wise shift

Additional Info
Grossary Item Ki Packing Karni Hai And Grossary Item Ki Move Krne H Inside Warehouse From One Place To Another Place.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prerna Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prerna Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prerna Group does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nirma tragad Ahmadabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prerna Group expects the candidate to work for the following hours: Rotational wise shift.


Company Name: Prerna Group

Related jobs

  • Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad

    Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK

    Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now

  • HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW

    Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Bhavnagar, Gujarat

    2025/09/27


    Apply Now