Picker / Packer
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Oscar Domestic Services, Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 24K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mettupalayam
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Smartstaff Staffing Services Private Limited (Smartstaff Staffing Services Private Limited) will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Smartstaff Staffing Services Private Limited (Smartstaff Staffing Services Private Limited) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Smartstaff Staffing Services Private Limited (Smartstaff Staffing Services Private Limited) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HSR LAYOUT SECTOR 1, bengaluru.
8. What are the timings of this job?
Ans. Smartstaff Staffing Services Private Limited (Smartstaff Staffing Services Private Limited) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Immediate vacancy - Part-time Data Entry Job (Remote)
Dear candidate, Are you looking for a flexible Data Entry Job We have an urgent requirement of Data Entry Operator (Work From Home) who is dedicated and serious about his work. Opportunities for career advancement and professional development Data En...
-
URGENT RECRUITMENT IN DATA ENTRY JOB ALL OVER INDIA | HOME-BASED
Dear Candidate, We are looking for a dedicated Data Entry Operator (Work From Home) who is serious about their work. Position: Fresher / Computer Operator / Data Entry Operator Requirements: • No Age Bar • No Work Pressure • No Targets You can work f...
-
Hiring For Online Data Entry Jobs/ Work At Home Jobs/ Part-Time Jobs/ Data Entry/ Typing Jobs/[...]
Job Description Dear Job Seeker, We are hiring for various positions related to Data Entry and Computer Operations. This includes: • Online Data Entry Jobs • Work From Home Jobs • Data Entry Jobs • Part Time Jobs • Full Time Jobs • Computer Operator ...