Picker / Packer

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Bavdhan, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Bavdhan

Working Hours :
Rotational shifts/ change weekly

Additional Info
Age Limit 1+ To 30 Below. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sun Raising Services Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bavdhan , Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sun Raising Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: Rotational shifts/ change weekly.


Company Name: Sun Raising Services Private Limited

Related jobs

  • 10000

    All Tools are use . and am expert in

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • Technical and Data Entry Intern

    काम का वर्णन Technical & Data Entry Intern We are looking for a motivated intern to assist in Zoho CRM module creation, website technical tasks, strategic meetings, and data entry. The ideal candidate should have strong logical reasoning, good co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • Typing Form Filling Page Typing Jobs Data entry Work From Home

    काम का वर्णन WORK FROM HOME Part Time Full Time Job. DATA ENTRY WORK ( Offline Job & No Target Work ) 1.FORM FILLING 2. PAGE TYPING 3. NOVEL TYPING JOBS Simple data entry job only. CONTACT TO ME FOR MORE INFORMATION:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now