Picker / Packer

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: CV Raman Nagar, Bengaluru, Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 23000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
CV Raman Nagar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Urgent Requirement For Pickers Packers In Zepto. Inventory Management

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Minivel Services Llp (Minivel Services Llp) will provide a salary in the range of 17000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Minivel Services Llp (Minivel Services Llp) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Minivel Services Llp (Minivel Services Llp) expects the candidate to have the following skills: Inventory management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CV Raman nagar Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Minivel Services Llp (Minivel Services Llp) expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Minivel Services Llp (Minivel Services Llp)

Related jobs

  • Real-Time Data Processing Lead

    Key Skills and Qualifications: To succeed in this role, you'll need experience with SQL, data modeling, warehousing, and building ETL pipelines. You should also have expertise in big data technologies such as Hadoop, Hive, Spark, EMR, and ETL tools l...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Hiring Fresher Data Analyst Trainee - Bengaluru

    Job Summary HR Service Jobs is seeking a motivated and analytical individual to join our team as a Data Analyst Trainee in Bengaluru. This entry-level position is ideal for recent graduates who are eager to kickstart their careers in data analysis an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/28


    Apply Now

  • Data Processing Officer

    • Enter, maintain & organize data in a computer • Handle day to day office activities • Answer phone calls and manage emails Rivigo Mahendra logistics pvt Ltd • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 6 months of ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/28


    Apply Now