Picker | Packer

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Viman Nagar, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Viman Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Sorting And Picking Job Male Candidate Required.

More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SUN RAISING SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SUN RAISING SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SUN RAISING SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Viman Nager ,Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. SUN RAISING SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: SUN RAISING SERVICES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Swiggy 8328860825

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy 8328860825

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 1+032 - Rs. 35035 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now